El Cadí la Seu intentarà rematar la feina davant el Basket Hema i fer un pas més en la competició europea, i així plantar-se als setzens de l'Eurocup. A l'anada, les urgellenques van aconseguir una renda de 13 punts.

Caldrà veure si es manté el guió del Palau d'Esports de la Seu, on es va viure un partit molt igualat amb una estira i arronsa al marcador.

Un dels assumptes pendents del Cadí és la defensa de la belga Eline Maesschalck, que va encertar 6 del 12 triples.

Pel que fa a l'atac, les urgellenques presenten millors registres a la competició europea que a la regular. Amb 71.3% d'anotació a l'Eurocup i un 63,6% a la lliga. El tècnic del Cadí però considera que s'ha vist reduïda la seva capacitat anotadora.

El partit es disputarà aquest dijous a la pista belga a dos quarts de 9 del vespre.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU