Aquest dijous al migdia ha tingut lloc la tradicional recepció de Nadal de l'arquebisbe d'Urgell i copríncep episcopal, Joan Enric Vives. Hi han assistit els representants de les institucions del principat d'Andorra entre els quals la Síndica General, Roser Suñer, el Cap del govern d'Andorra, Xavier Espot i diversos ministres del seu gabinet.
També hi han estat presents personalitats de diversos àmbits de la societat andorrana així com representants del consistori alt urgellenc.
A més, els presidents dels grups parlamentaris i consellers generals hi han participat, i una gran representació dels cònsols i consellers actuals i electes dels comicis celebrats diumenge passat. Precisament, el copríncep ha tingut unes paraules per a ells.

Bona part del discurs s'ha centrat en el desenvolupament sostenible. Ha defensat la idea del Papa Francesc que cal un camí de conversió ecològica.

La música no ha faltat a l'acte, enguany, ha estat a càrrec d'una violoncel·lista andorrana que ha interpretat nadales i l'himne nacional d'Andorra.

Parlen al vídeo: JOAN ENRIC VIVES, ARQUEBISBE D’URGELL I COPRÍNCEP EPISCOPAL