El Cadí La Seu s'ha emportat l'anada de la primera eliminatòria de l'EuroCup per una renda de 13 punts. Bon inici de les urgelleques amb un 10-4 de sortida, tot i que les belgues han retallat distàncies per l'encert des de la línia exterior.
Al segon quart, dificultats per al Cadí, amb un percentatge de tir de 2 baix, pel que s'ha anat al descans amb un resultat favorable per a les visitants, 26 a 29.
Amb ambició i constància, les urgellenques han igualat el duel, i liderades per Moore i Nogic, amb 20 i 13 punts, han encarrilat la victòria a l'últim quart. Davant l'equip belga tan sols ha anotat 3 punts en el darrer període.

El maldecap del Cadí ha estat la jugadora número 10, Maesschalck, una gran triplista. Dels 12 tirs des de la línia de 3, n'ha encertat 6.

“Crec que a la primera meitat hem fet el millor que podíem fer, sobretot en defensa. Potser hem perdut una mica massa d’energia només anotant 3 punts a l’últim quart. Penso que aquesta és la diferència d’avui. Perdent de 13, potser perdent de 5 seria un millor resultat”.
Una altra bona notícia per al Cadí ha estat la reaparició d’Irati Etxarri després de la contusió al bessó.
La tornada de l'eliminatòria serà el 9 de gener a Bèlgica, i els tècnics d’ambdós equips asseguren que tot està en joc.

Abans però, aquest dissabte i amb poc temps, derbi català amb el Girona. L'Uni ha caigut a casa a l'Eurolliga contra el Fenerbahçe per 57 a 62.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU - ARVID DIELS, ENTRENADOR BASKET HEMA SKW