L'equip sènior del CG Puigcerdà descansarà encara una setmana més abans de tornar als partits de lliga. El darrer enfrontament de l'any el disputarà el dissabte 28 de desembre a les 22h a la pista cerdana davant del vigent campió, el Txuri Urdin.

Els bascos són segons i tenen ara mateix 16 punts, els mateixos que té l'equip groc i negre, tercer en la classificació. Així, doncs, s'espera un partit igualat i amb molta emoció. Tots els partits compten per no despenjar-se i seguir lluitant per jugar els play off, on només hi seran els 4 millors.

El Barça és líder amb 19 punts, mentre que el Majadahonda és quarts amb 13 punts i el Jaca cuer 8.

Per la seva banda, l'equip sènior femení també rebrà a casa el Txuri Urdin. Serà aquest dissabte 21 de desembre a dos quarts de tres de la tarda. Les de Cerdanya es situen en la 5a posició amb 15 punts.