Els 140 alumnes de 3r d'ESO de l'INS Pere Borrell de Puigcerdà han canviat aquesta setmana els llibres per la dansa. Es tracta del projecte pedagògic 'Move to Express', una iniciativa que pretén fomentar l'expressió corporal, la creativitat, la motivació i el treball en equip. Així, doncs, durant cinc dies preparen una coreografia conjunta que al final representen davant de familiars i professors.

Els alumnes, juntament amb quatre ballarins professionals, preparen la coreografia, que combina la dansa contemporània i el hip hop. 'Estelar', és el nom d'aquest espectacle que convida a la reflexió.

No és la primera vegada que el centre educatiu proposa un macro taller d'aquestes característiques. Tot i que els professionals asseguren que treballar amb adolescents no és fàcil, sí que destaquen els bons resultats que s'assoleixen al final de la setmana.

La mostra de tota la feina feta aquests dies s'ha pogut veure aquesta tarda al poliesportiu de Puigcerdà.

Parlen al vídeo: ÀNNA ÒDENA, BALLARINA I RESPONSABLE PROJECTE