Ja estan obertes les inscripcions per participar a la 41a Marxa de les 3 Nacions, que tindrà lloc el proper 13 de juny a Puigcerdà. Com en les darreres edicions, la marxa cicloturista dels Pirineus sortirà des del Poliesportiu de la capital cerdana i recorrerà l'Alta i la Baixa Cerdanya, l'Alt Urgell i Andorra. Els ciclistes tornaran a pujar fins el Port d'Envalira, per després seguir fins al Pas de la Casa, el Coll del Pimorent i la Tor de Querol i finalitzar a Puigcerdà. En total seran 140 quilòmetres i 2400 metres de desnivell.

La inscripció té un cost de 55 euros per a tots els que s’inscriguin fins al 25 de maig de 2020. A partir d’aquesta data i fins al tancament d’inscripcions previst per al 8 de juny, tindrà un cost de 65 euros. S’han de realitzar des de la pàgina web oficial, www.3nacions.com, on també es pot consultar el reglament, a l’apartat de recorregut.

Les inscripcions s’han posat en marxa amb una promoció exclusiva per als 100 primers inscrits que inclou diferents obsequis.

En la passada edició, la número 40, hi van participar prop d’un miler de ciclistes de 10 nacionalitats diferents.