L'empresa de transport ALSA ha deixat d'emetre, de manera temporal, abonaments multi viatge en trajectes intercomarcals de l'Alt Urgell i Cerdanya. La companyia d'autobusos ha explicat la causa ha estat un problema informàtic a l’hora d’eliminar el format paper dels abonaments i implementar targetes.

També han assegurat que la mesura no s'allargarà en el temps. Tot i que fa gairebé tres setmanes que no faciliten aquests abonaments.

El grup de l’oposició, CompromísXLaSeu ha criticat la política d’ALSA.

Els usuaris afectats pel canvi han d'adquirir ara bitllets senzills. La majoria són estudiants segons informen des d'atenció al públic de la companyia. I afegeixen que els usuaris poden adquirir els bitllets amb tarifa reduïda en cas de ser famílies nombroses o monoparentals, i també joves.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D'URGELL - CARLOTA VALLS, REGIDORA DE COMPROMÍSXLA SEU