El consell comarcal del Pallars Jussà ha aprovat en ple un pressupost per al 2020 que ascendeix a 12 milions i mig d’euros. Més de 3 milions van destinats a inversions, dels quals, el 75% compten amb cofinançament europeu.

També es compta amb 270.000 euros del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya. El pressupost, a més, inclou un milió d’euros per la gestió de les 13 depuradores d’aigües residuals de la comarca , ja que a partir del 2020 serà l’administració actuant en depuració d’aigües.
Candidatura de Progrés troba que els pressupostos són molt continuistes i poc ambiciosos per al desenvolupament de la comarca.

Altres partides que inclou el pressupost són serveis que desenvolupa el consell comarcal com la gestió de residus, joventut, turisme i serveis socials, entre altres.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA MULLOL, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ - JAUME CATALAN, PORTAVEU CANDIDATURA DE PROGRÉS