Per setè any, l'Àrea d'Esports i Joventut de l'ajuntament de Puigcerdà organitza la cursa de Sant Silvestre que, en aquesta ocasió, es celebrarà el dissabte 28 de desembre a partir de les 10 del matí. Es tracta sempre d'una cursa solidària ja que el 50% del cost de la inscripció és destina a un projecte local. Enguany, el que es reculli servirà per finançar l'ampliació del Centre de Dia de la residència sociosanitària.

El recorregut per als majors de 15 anys és de 5km, amb sortida a la plaça Santa Maria i arribada al poliesportiu. La St Silvestre també és per a totes les edats, ja que hi hauran diferents circuits per als nens i nenes.
De moment hi ha una cinquantena d'inscrits. Des del consistori esperen tornar a arribar als 400 participants de l'any.

Les inscripcions es poden fer a la web puigcerdà.cat fins al 26 de desembre. El preu és de 10 euros per als adults a partir de 15 anys i 5 euros per als infants a partir dels 5 anys.

Parlen al vídeo: MAR QUERA, REGIDORA D'ESPORTS PUIGCERDÀ