Càrrecs electes de diferents municipis de l’Alt Urgell han rebut aquest dimarts a la tarda una formació en igualtat. Ha estat una sessió de tres hores organitzada pel consell Comarcal de l’Alt Urgell i impartida per Anna Boix, membre de la cooperativa Fil a l’Agulla.

La finalitat és que els membres electes coneguin els aspectes bàsics en què se sustenten les desigualtats de gènere. També que coneguin la legislació sobre la qüestió, i com aplicar-la.

La dinamitzadora assegura que el primer pas per trencar amb les desigualtats de gènere és conèixer com s’ha construït la societat patriarcal.

En aquesta línia, dijous tindrà lloc a la capital alt urgellenca un taller sobre feminisme per a homes en re-construcció. Una proposta per reflexionar sobre com responsabilitzar-se i com actuar de forma més conscient i visible a la societat.

Parlen al vídeo: ANNA BOIX, MEMBRE DE FIL A L’AGULLA