La secció local d'Esquerra Republicana de Puigcerdà ha aprovat la renovació de l'executiva amb l'objectiu de convenint-se en un referent al municipi. Després de l'etapa d'inestabilitat dels últims mesos per la escissió a l'ens comarcal, la formació confia guanyar suport entre els veïns i veïnes de la vila.

Així, doncs, Pau Valdivia n'és el president, mentre que Ramon Surroca el secretari d'Organització. Àngel Llobell, regidor al consistori de Puigcerdà, ocupa el lloc de Secretari Financer i de política municipal, Adelita Herrera serà secretària de la Dona i responsable de l'àrea d'Immigració i Sergi Escarré com a representant de Jovent Republicà i secretari de Comunicació i Imatge.

Segons ha explicat la nova executiva, ERC de Puigcerdà inicia aquesta nova etapa també amb l'objectiu d'eixamplar la base a través dels valors republicans, de la transparència, el feminisme i l'ecologisme. Internament, el partit s'ha proposat amplificar la veu de la militància i reimpulsar el contacte amb la societat, a través de debats polítics inclusius o esdeveniments de formació i actes amb associacions de barris, sindicats o grups culturals.

El partit que encapçala Valdívia també s'ha proposat 'enfortir' els ponts amb l'actual grup municipal i el grup juvenil de les Joventuts d'ERC a la Cerdanya.
Recordem que en les eleccions municipals del passat mes de maig, el grup republicà va passar de tenir un regidor a l'ajuntament puigcerdanenc a tenir-ne tres.