Millores al servei de la línia Andorra – La Seu d'Urgell – Barcelona. Així ho ha fet saber el departament de territori i Sostenibilitat a l'Ajuntament de la capital alt urgellenca. L'empresa ALSA no prioritzarà els usuaris que comprin bitllet senzill, pel que, la gent accedirà a l'autocar per ordre d'arribada. En els darrers mesos, els propietaris del títol de transport T 10/120 no podien pujar al vehicle fins que no ho havien fet prèviament els usuaris que havien comprat el bitllet senzill.
El procediment era motivat perquè existeix un sistema de reserva prèvia de bitllets, que fa que aquests usuaris tinguin prioritat sobre la resta, entre ells els que fan ús del títol de transport.
A l'espera de l'entrada en vigor de la futura integració tarifària i la T-Mobilitat, la Generalitat està estudiant que els propietaris de la T-10 / 120 puguin reservar prèviament el seu seient telemàticament. Això permetria a ALSA planificar l'ocupació.
El Departament, a més, ha demanat a l'operador que reforci els serveis si detecta que la capacitat que s'ofereix en algun moment no és suficient, i evitar així que ningú es quedi sense viatjar.
També s'ajustaran els horaris per tal de donar un millor servei i no saturar aquesta línia amb usuaris que tenen altres destinacions.