Després de visitar la Seu d'Urgell el passat estiu, l'exposició 'My Favourite movie' s'exposa aquests dies al Museu Cerdà de Puigcerdà. Es tracta d'un conjunt de cartells elaborats pel col·lectiu d'artistes pirinencs l'Aparador, que han aprofitat el 50è aniversari del Cine Club de la capital urgellenca per escollir una obra cinematogràfica i fer-ne la seva interpretació.

A banda de Queen, s'han escollit pel·lícules de diferents estils i èpoques, com La guerra de les galàxies, Amélie, Capità Fantàstic o La meva noia.

El col·lectiu l'Aparador està format per una trentena d'artistes de Cerdanya, Alt Urgell, els Pallars i Andorra. Des de l'entitat han remarcat la importància de donar a conèixer l'art en totes les seves vessants i lamenten que a vegades no se'n faci prou difusió.

La mostra es podrà visitar a la primera planta del Museu Cerdà fins al proper 5 de gener.

Parlen al vídeo: ELISENDA CAPDEVILA, MEMBRE COL·LECTIU L'APARADOR