L'estació de la Molina assegura que el telecabina funciona amb total normalitat, després que dimarts passat caigués una de les cabines durant una operació rutinària de manteniment. Segons ha explicat a aquest mitjà el seu director Xavier Perpinyà, l'incident va ocórrer al voltant de les set del matí, quan el fort vent va fer que la cabina s'enganxés amb una pilona i es despengés del cable, sense causar ferits. Va ser quan els operaris estaven fent anar les cabines marxa enrere per fer el manteniment de la instal·lació. Des de l'estació han indicat que els fets van ocórrer en el primer tram del telecabina, en un punt proper a la seva sortida.

Després de retirar la cabina accidentada, es va procedir a fer totes les comprovacions per garantir la seguretat del giny. En aquest sentit, Perpinyà ha explicat que es van fer tots els informes corresponents i fins i tot es van avisar els fabricants. Així, doncs, l'estació assegura que el telecabina funciona amb totes les garanties.