Les estacions de La Molina i Masella han presentat aquest dissabte la temporada 2019-2020. I ho han fet, per primer cop, a casa. El Palau d'Esports i Congressos d'Alp ha acollit la festa, on s'ha demostrat la voluntat de les dues estacions de treballar conjuntament. L'acte ha comptat amb la presència dels directors de La Molina i Masella, Xavier Perpinyà i Xavier Nolla, del president de Ferrocarrils de la Generalitat, Ricard Font, i també del president de la FCEH Òscar Cruz.

La posada en marxa del nou tram del telecabina, abans anomenat Alp 2.500 i ara rebatejat com a Cadí-Moixeró, és la principal novetat, que referma el potencial del domini que formen les dues estacions cerdanes. A més, enguany el telecabina s'ha posat en funcionament en una data molt primerenca.

La Molina més Masella formen un domini esquiable conjunt 145 km. Els seus responsables tenen clar que els dos complexos es complementen i que conjuntament generen un gran impacte econòmic positiu a la vall.

Les dues estacions busquen consolidar les bones xifres de les darreres temporades, quan es van assolir de 800.000 forfets venuts.

L'acte ha comptat amb la presència de més d'un centenar de persones, la majoria treballadors de les estacions i representants del sector turístic i empresarial de la comarca. En aquest sentit, l'alcalde d'Alp, Carlos Adserà, ha expressat la seva voluntat d'obrir aquesta festa de presentació de la temporada a tots els veïns i veïnes.

El batlle ha aprofitat l'ocasió per posar sobre la taula l'opció de buscar un nou nom consensuat per al domini La Molina + Masella, amb la possibilitat d'incloure el nom d'Alp.

Parlen al vídeo: XAVIER PERPINYÀ, DIRECTOR LA MOLINA - XAVIER NOLLA, DIRECTOR MASELLA - CARLOS ADSERÀ, ALCALDE D'ALP