Inaugurada l'exposició ‘Segre endins, l'abans i el després de la presa de Rialb’ divendres a la tarda a Mirambell, al municipi de Bassella. La mostra recorda els 20 anys l'embassament de Rialb, i moltes històries anegades per l’aigua.
El pantà de Rialb va ser un dels més polèmics. Els veïns dels municipis afectats es van mobilitzar en contra de la seva construcció. Les seves protestes, però, no van impedir el desallotjament de Tiurana, Castellnou de Bassella, Miralpeix, Aguilar de Bassella i la Clua. L’any 1992 va començar la construcció de la presa.

Records i emocions per part dels visitants. Testimonis de la construcció d'un dels pantans més grans de Catalunya entre l’Alt Urgell i La Noguera.

L'exposició itinerant recorrerà durant un any diferents municipis que conformen el Consorci Segre Rialb. També s'instal·larà a La Seu d'Urgell. Ara es pot veure al nucli de Tiurana.

Parlen al vídeo: MARIA ÀNGELS BLASCO, DIRECTORA GENERAL DE CULTURA POPULAR - ANTONI REIG, PRESIDENT DEL CONSORCI SEGRE RIALB