L'ajuntament de Puigcerdà ja ha adjudicat la darrera fase d'obres de la nova seu de la Policia Local, situada als baixos de l’antic hospital. Després que els treballs comencessin fa tres anys, uns mesos mes tard van quedar aturats degut a una modificació en el pressupost i al tancament de l'empresa adjudicatària. Això va obligar a redactar un nou projecte.

Amb aquesta actuació, l'ajuntament vol donar resposta a les necessitats tant del cos com dels veïns i veïnes. La nova seu tindrà accés des del carrer Querol i constarà de tres despatxos, una sala de reunions, vestuaris i dutxes, un armer i un magatzem, a més d’un espai per a l’atenció ciutadana.

El calendari amb que treballa l'ajuntament preveu que els treballs, que tenen un pressupost de 180.000 euros, s'executin durant el primer semestre del 2020 per tal de poder fer el trasllat de la Policia Local abans de la temporada d'estiu.

Recordem que l’espai que fins ara ocupava la policia local als baixos de l’ajuntament l’ocuparà l’oficina d’Atenció Ciutadana.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ