L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Puigcerdà torna a impulsar una nova edició de la Quitxalla Winter, la versió d'hivern del casal de l'estiu. Es tracta d'una proposta lúdica i educativa que ja suma nou edicions i que acostuma a tenir bona acollida. Enguany el casal s'oferirà durant vuit dies i, com sempre, s'adreça a nens que cursin P3 fins a 6è de Primària.

Els participants faran activitats variades com ara manualitats, sortides per l’entorn de Puigcerdà o patinatge sobre gel. Tampoc hi faltaran les relacionades amb el Nadal.

Des de l’àrea de Joventut han explicat que el casal de Nadal és una bona alternativa per a les famílies que treballen durant les vacances escolars.

El preu per assistir al casal tots els dies és de 95 euros i també hi ha la possibilitat d’inscriure’s en dies solts per 15 euros. El casal té lloc a l'escola Alfons i l'horari és de 9 a 13h i de 15 a 17h.
Les places s'han limitat a 40 i les inscripcions estaran obertes fins el proper dilluns 16 de desembre.

Parlen al vídeo: LAURA MARTÍNEZ, TÈCNICA JOVENTUT PUIGCERDÀ