Un nou pas per al futur accés directe al cap del poble de Castellciutat des de la carretera N-260. El ple de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha aprovat aquest dilluns per unanimitat dur a terme l'adquisició de terrenys per construir el nou accés. Tanmateix, des de la CUP han advertit a l'equip de govern que s'executi.

La regidora de la Cup feia referència a l'edifici de Cal Duat, que l'Ajuntament urgellenc va comprar la legislatura passada.
El principal terreny necessari per a la construcció de l’accés està valorat en 27.000 euros. El consistori l'ha adquirit a través d'un acord amb el propietari. Ara espera fer el mateix, i tancar un acord amb el propietari de l'espai més petit. Una vegada adquirits els terrenys, serà moment que la junta de govern tramiti el projecte, i finalment s'executi. Tot i que no hi ha data fixada, s'estima que les obres puguin començar l'any que ve.

Parlen al vídeo: XÈNIA ANTONA, REGIDORA DE LA CUP DE LA SEU