Aquest diumenge 15 de desembre es celebra una nova edició de la Marató de TV3, que enguany es dedicarà a les malalties minoritàries. Com sempre, Cerdanya organitza un seguit d'activitats per recaptar fons. Una d'elles és el concert que dissabte a les 9 de la nit oferiran diverses corals cerdanes a l'església Sant Domènec de Puigcerdà.

Concretament, hi participaran les orquestres i corals infantil de l'Escola de Música Issi Fabra, la coral Capella de Santa Maria, Cerdanya Canta, Flor de Neu, la coral de Bellver, Carol en Musique i a 4 Cors. Totes elles acostumen a participar en diferents esdeveniments culturals, el més recent la trobada de corals de Talló.

Per assistir-hi es demana una donació econòmica voluntària, que es podrà dipositar en una urna a l'entrada de l'església. L'import total es destinarà, com hem dit, a la Marató.

Recordem que a banda d'aquesta, hi haurà més activitats solidàries, com ara quines i quintos a Alp o Ger o una cursa d'orientació, concert de l'escola Folk i una xocolatada a Bellver. Altres municipis com Guils ja van fer un quinto amb aquesta finalitat i d'altres com Llívia tenen previst celebrar un concert els propers dies.