El Parc de Nadal d'Alp i Puigcerdà celebra enguany el desè aniversari. Aquest dijous s'ha presentat la propera edició, que arrencarà el 27 de desembre i s'allargarà fins a vuit dies. Els dos ajuntaments tornen a impulsar aquesta proposta per a infants, que ja s'ha consolidat com una de les principals ofertes lúdiques i educatives de les vacances de Nadal. Una de les novetats d'enguany són els tallers dedicats als oficis.

Altres novetats d'aquesta desena edició són l'espai sensorial, una sala fosca on els infants podran pintar amb colors fluorescents i el 'playmessi', una figura gegant de playmòbil que representa el futbolista i que els nens i nenes podran acollir una setmana a casa fent una donació econòmica que servirà per finançar un projecte solidari a Etiòpia. A més, també hi haurà les activitats habituals com inflables, tallers de manualitats i pintura, una tirolina, un circuit vial, sortejos i espectacles musicals, com el que oferirà Dàmaris Gelabert.

Des dels ajuntaments aposten per mantenir el Parc de Nadal, que en edicions anteriors ha fregat els 10.000 visitants, convertint-se en un dels més concorreguts de Catalunya.

Parlen al vídeo: DIANA AGUILAR, DIRECTORA PARC NADAL