Les estacions de La Molina i Masella presentaran a casa la temporada 2019-2020. Serà aquest dissabte a les sis de la tarda al Palau d'Esports i Congressos d'Alp. Durant l'acte es donaran a conèixer les principals novetats de la temporada a les dues estacions cerdanes i del domini esquiable que formen conjuntament. En el cas de la Molina, són la posada en marxa del nou tram del telecabina fins al Niu de l'Àliga, que els usuaris ja poden utilitzar ara i també a l'estiu, i el telecadira del Llac que connecta el complex amb Coll de Pal. Per la seva banda, Masella ha renovat part de la senyalització a pistes i ha seguit millorant la xarxa de neu produïda.

La Molina + Masella actualment suma 111 km de pistes obertes del total de 145 km que té
el domini esquiable. Les dues estacions tenen una oferta àmplia d’activitats que, a la
vegada, es complementen.

Els directors de La Molina Xavier Perpinyà i Masella Xavier Nolla seran presents a l'acte, on també s'espera la presència de diversos representants polítics comarcals i de diferents sectors com ara el turístic o del lleure.