El comerç local del Pallars Jussà ha guarnit els aparadors amb una decoració conjunta on es pot llegir Per Nadal fem Pallars. Un eslògan que vol conscienciar a la població de la importància del comerç local en el manteniment del desenvolupament socioeconòmic.

A banda de les decoracions nadalenques als aparadors, també s’ha organitzat activitats relacionades amb el Nadal als diferents municipis de la comarca que col·laboren en la campanya. N’és un exemple l’encesa de les llums de Nadal a Tremp acompanyada xocolatada i música en directe i les tronques gegants que complementen les decoracions lluminoses. La Pobla ha celebrat també la Fira de Nadal.
L’associació de comerciants de Tremp també s’ha sumat a la iniciativa i ha dissenyat part de la seva campanya de Nadal de forma complementària.

Parlen al vídeo: ANNA RITZ, REGIDORA PROMOCIÓ LOCAL TREMP