El Mercat dels Encants de La Seu d'Urgell ha reobert. Ho ha fet després d'un mes d'aturada tècnica. La reobertura ha estat dissabte 7, que ha coincidit amb el Pont de la Puríssima. I aquest dimarts ha estat el primer dia intersetmanalment que els marxants han tret els objectes al carrer.
Durant el tancament temporal, hi ha hagut reunions per establir les bases de la nova ordenança.

La finalitat de l'aturada ha estat recuperar l'esperit inicial d'aquest mercat de segona mà que fomenta la reutilització de diferents articles.
Els marxants no han volgut fer declaracions, però fora de càmera han assegurat que estan satisfets de la reobertura, però que no era necessària l'aturada. També han reivindicat el seu paper per a la dinamització de la part baixa del carrer dels Canonges.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D'URGELL