L’ajuntament de Puigcerdà engega una nova edició de la campanya 'Joguina solidària'. Els veïns i veïnes que ho desitgin podran portar joguines a l'Àrea de Joventut que després es repartiran entre les famílies sense recursos del municipi. Es poden lliurar jocs educatius o material esportiu per a infants i joves de fins a 12 anys. Tota donació és benvinguda però es demana que estigui en bon estat.

Com en anys anteriors, un grup d'alumnes de l'INS Pere Borrell s'encarregarà de classificar les donacions i preparar-les per a ser entregades a les famílies. Les deu hores que hi dedicaran formen part d'un voluntariat.

La campanya s'allargarà fins al 18 de desembre i el 20 es repartiran entre una trentena de nens i nenes.

Des de l'Àrea de Joventut fan una crida a la població perquè s'animina col·laborar amb aquesta campanya solidària.

Parlen al vídeo: LAURA MARTÍNEZ, TÈCNICA JOVENTUT PUIGCERDÀ