Quarta victòria consecutiva que suma el CG Puigcerdà, després de guanyar aquest dissabte a la pista del Jaca per 5-6. L'equip groc i negre s'emporta, doncs, tres punts mes que el col·loquen en la tercera posició, amb 16 punts, empatat amb el segon classificat, el Txuri Urdin. Un pas important de cara a poder disputar els play off.

L'equip de Cerdanya ha dominat el marcador en tot moment, tot i que han vist com els locals empataven en el tercer terç. Un gol decisiu, bona feina a la porteria i una gestió eficient de les inferioritats han permès als cerdans certificar quatre victòries consecutives davant de cada rival possible.

El 0-1 ha estat obra de Granell, el 1-2 d'Espada i pocs minuts després Muñoz sumava el tercer. Abans del primer descans encara hi ha hagut un gol per cada banda.

En el segon període, els de groc aconseguien posar tres gols de diferència en el marcador després d’un nou gol de Boronat. Però la necessitat i l’actitud dels locals els ha permès marcar dos gols seguits i marxar en el segon descans només un gol per sota en el marcador.

En la tercera part, el Jaca igualava el partit. Però el Puigcerdà no ha deixat escapar els 3 punts i ha acabat marcant el sisè, gràcies a Muñoz.

Després d'aquesta jornada, els de la Cerdanya tornaran a la competició el proper dissabte 28, quan rebran a casa el el CHH Txuri Urdin.

Per la seva banda, l’equip sènior femení ha donat la sorpresa de la jornada, emportant-se una victòria de casa de les segones classificades, Txuri Urdin. L'equip ha mantingut la seva porteria intacta i ha sabut anotar l'únic gol a sis minuts del final. Amb aquests tres punts les de Cerdanya consoliden la 5a posició amb 15 punts.