Aquest pont de la Puríssima, l’estació d’esquí pallaresa d’Espot ha començat la temporada i amb molt bones notícies. Una ha estat l’estrena del nou telecadira que dona accés a l’estació d’esquí i l’altra les condicions òptimes d’obertura a causa de les precipitacions i les baixes temperatures dels darrers dies.

Aquest telecadira s’estrena després que a mitja temporada passada el remuntador principal de l’estació va deixar d’estar operatiu i es va fer el servei de pujada d’esquiadors amb màquines llevaneus. Actualment aquest nou telecadira augmenta la seguretat i la qualitat de l’estació.

Precisament les xifres finals del pont de desembre han superat les previsions. Les estacions d’esquí del Pirineu han arribat al 90% d’ocupació i als 65.000 forfets venuts, segons dades del Patronat de turisme de la Diputació de Lleida.

Parlen al vídeo: XAVIER BIGORDÀ, DIRECTOR SKI PALLARS - LAURA VIVES, CAP COMERCIAL TURISME I MUNTANYA FGC