L'Associació Universitària de Cerdanya ha organitzat aquest dissabte a la tarda a Puigcerdà una activitat solidària per recaptar fons per la Marató de TV3 d'enguany, dedicada a les malalties minoritàries. Tal com va fer l'any passat, l'entitat ha venut boles de Nadal que veïns i visitants han pogut comprar per escriure-hi dins els seus desitjos. Després, s'han col·locat a l'arbre del fossar del campanar de Santa Maria.

Des de l'Associació s'han mostrat molt satisfets de com ha anat l'activitat, amb la qual s'ha pogut recollir més de 5000 euros per a la Marató, concretament 5503,14 euros.

A banda, els grups jove i júnior de Dansart Cerdanya han ofert un espectacle a la mateixa plaça Santa Maria i també hi ha hagut degustació de vi calent.

A banda d'aquesta, en els propers dies hi hauran diverses activitats solidàries per la Marató, com ara quines i quintos a Alp, Bolvir, Ger o Lles, un concert de Nadal a càrrec de les corals de Puigcerdà, una cursa d'orientació a Bellver o una pujada al Puigllançada amb esquís de muntanya.