Tercera derrota consecutiva a la lliga del Cadí La Seu, pel que ja són cinc els partits perduts en la competició regular. El València ha anat sempre un pas per endavant, tot i que les urgellenques no s'han deixat intimidar per un rival molt ben reforçat aquesta temporada.
Tots dos equips s'han trobat amb una baixa destacable: per al Cadí, la base Yurena Díaz, i per al València, Letícia Romero. Ambdues per la mateixa lesió, trencament del lligament encreuat anterior.
Les valencianes han estat superiors en intensitat. Així com en encert i en domini en el rebot. Per la seva part el Cadí ha estat encertat en defensa.

Pel que la diferència al marcador no ha estat molt àmplia, al descans era de 5 punts a favor de les valencianes. Però a la represa, les urgellenques han acusat de cansament. Pel que el marcador final ha estat de 51 a 66.

Dependència de les urgellenques de la seva màxima anotadora, Tinara Moore, amb 21 punts. I les valencianes s'han endut la victòria gràcies a les imparables Queralt Casas i Julia Reisingerova amb 16 i 17 punts.
Tot i la derrota, les urgellenques són sisenes a la Lliga.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, entrenador Cadí La Seu - RUBÉN BURGOS, entrenador València Basket