Aquesta setmana s'han reemprés els treballs en les sortides d'emergència del túnel de Tresponts segons ha avançat el diari Segre. Les tasques les duen a terme els operaris de la nova adjudicatària, després que l'anterior firma abandonés els treballs a la C-14 entre Organyà i Montant de Tost. S'han de perforar quatre sortides d'emergència, que requereixen la utilització d'explosius per a les voladures a l'interior de la muntanya. Mentre duri l'excavació hi haurà afectacions viàries entre els punts quilomètrics 163,2 i 166,5, de dilluns a dissabte i al llarg de tot el dia. De cara a la setmana vinent, del 9 al 13 de desembre, l'Ajuntament d'Organyà ha avançat que hi haurà talls totals de la calçada amb una previsió de 10 minuts entre dos quarts d'onze del matí i les 12 del migdia, i de 8 del vespre a 10 de la nit.
Mentrestant, continuen les obres a l'ampliació del túnel per part de l'UTE Copcisa i Acciona.