Després de sumar tres punts a la pista del Majadahonda, aquest dissabte el CG Puigcerdà torna a viatjar, aquesta vegada a casa el CH Jaca, que ara mateix és cuer.

Els aragonesos no es poden permetre cedir punts a casa per no despenjar-se de la classificació així que no ho posarà fàcil als cerdans. El Jaca va guanyar a domicili la darrera vegada que es van trobar els dos equips a la segona volta, en una situació molt similar a l’actual.

L’equip de Barnola vol allunyar-se de la darrera posició i guanyar a casa del darrer classificat seria
mot important per pujar a la tercera posició. La dinàmica de l’equip és bona i si guanya a Jaca,
completaria un pòquer de victòries seguides davant de tots els rivals de la competició.

L’equip femení, per la seva banda, viatjarà a Donosti per enfrontar-se a unes rivals amb les que encara no s’han vist les cares, les vigents subcampiones de lliga, Txuri Urdin. Un equip groc i negre que desplaçarà dues línies justes per jugar i que fins ara no ha aconseguit batre a cap dels rivals forts a priori.