L’escultor noucentista Joan Borrell i Nicolau, ja és poblatà il·lustre. El consistori de La Pobla de Segur va decidir atorgar a aquest poblatà de gran renom dins del mon cultural el distintiu per la seva tasca com a artista i per la seva sempre vinculació amb La Pobla.

Aquest projecte es va iniciar al mes de juny en un acord de ple i des de la regidoria de cultura s’ha dut a terme tots els treballs previs per al reconeixement. Precisament la regidoria ja està treballant en la documentació necessària per atorgar aquest títol a altres dos personalitats del municipi.
El reconeixement de poblatà il·lustre s’ha entregat a títol pòstum i l’han recollit els néts de l’artista. També s’ha destacat des de l’Ajuntament la voluntat perquè la família conegui l’apreci del poble cap a Joan Borrell i Nicolau.

Parlen al vídeo: MARC BARÓ, ALCALDE DE LA POBLA DE SEGUR