Un membre de la plataforma Per una Catalunya neta es dedica a recollir les burilles de cigarretes que es llancen als carrers de La Seu d'Urgell. Ja n'ha recollit més de 26.000.

De manera més recent, una component del grup de Facebook 'Ets de la Seu si...' ha impulsat una iniciativa per fomentar l'ús de cendrers de butxaques. Per evitar també aquesta imatge, burilles de cigarretes al carrer. Van fer una enquesta interna al grup que compta amb més de 3.000 integrants, 130 van assegurar ser fumadors habituals, i 20 de manera esporàdica. Pel que van encomanar 200 cendrers. Ara gairebé els tenen tots distribuïts.

I informen als fumadors.

Petits gestos per una ciutat més neta.

Parlen al vídeo: TONI OLM, MEMBRE DE LA PLATAFORMA PER UNA CATALUNYA NETA - MONTSE CUMBRAOS, ADMINISTRADORA DEL GRUP DE FACEBOOK