Els hotelers de Cerdanya preveuen un bon nivell d'ocupació per la Puríssima, un dels ponts de l'any amb més visitants a la comarca. L’obertura de les estacions d’esquí i l’oferta d’activitats de muntanya fan que molts optin per passar aquests dies festius al Pirineu. Malgrat encara hi ha reserves de darrera hora, el sector espera superar el 80% d'ocupació.

La majoria dels visitants seran famílies amb infants i parelles joves i grups d'amics, procedents de l'àrea metropolitana de Barcelona.

Després de la Puríssima, els hotelers de Cerdanya es prepararan per les festes de Nadal i Reis.

L'any passat, el pont de la Puríssima va omplir la comarca. Hotels i cases rurals van fregar el ple, mentre les estacions d'esquí van sumar centenar de forfets venuts. La previsió és que enguany s'arribin a xifres similars

Parlen al vídeo: MÒNICA ISERN, MEMBRE ASSOCIACIÓ HOTELS I CÀMPINGS CERDANYA