La Fundació Hospital de Puigcerdà ha ampliat el servei de centre de dia de la residència sociosanitària. Fins ara els usuaris podien utilitzar-lo de dilluns a divendres. A partir d'ara, l'equipament obrirà les seves portes també durant els caps de setmana i festius. D'aquesta manera la fundació donarà resposta a aquells usuaris que utilitzen el servei entre setmana i necessiten fer-ho també els caps de setmana, als que volen fer-lo servir de manera puntual dissabtes, diumenges o festius perquè la família treballa, i, sobretot, als avis de famílies que tenen la segona residència a la comarca.

Des de la direcció de la fundació han explicat que un cop es van ampliar les instal·lacions, les quals s'han inaugurat aquesta tardor, es van plantejar d'arribar també a més usuaris. Creuen que obrir els 365 dies de l'any els permetrà adaptar-se millora a la realitat de la comarca.

El servei de caps de setmana i festius té dues tarifes: 28 euros per als usuaris habituals d'entre setmana i 45 euros per als que utilitzin el centre de dia de manera puntual.

Des de la fundació han explicat que amb l'ampliació del servei s'ha contractat nou personal per atendre els avis i avies. De moment han calculat que podran fer-ne ús una cinquantena d'usuaris.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ - DAVID FERNÁNDEZ, GERENT FUNDACIÓ HOSPITAL PUIGCERDÀ