El Cadí La Seu segueix fent història en el seu somni europeu, després de guanyar el PEAC – PÉCS. Aquesta victòria i la derrota del Miskolc, situa les urgellenques són segones del grup. Una posició que els garanteix el pas directe a les eliminatòries de l'Eurocup.
El partit no ha estat fàcil per a l'equip que dirigeix Bernat Canut. Les hongareses han plantat cara i s'han endut el primer quart, tot i un millor inici de les urgellenques que en el darrer partit de lliga. En el segon temps, avantatge del Cadí, reacció de les hongareses, pel que s'ha anat al descans amb empatat a 37.
A la represa, errors i errors per ambdós equips. A les urgellenques els ha costat anotar, però al Pécs també, pel que s'ha acabat el parcial 11 a 8. L'últim temps decisiu. Les urgellenques han mostrat un bon ritme de joc col·lectiu. Nogic ha encarrilat el Cadí a la victòria amb dos triples. La sèrbia ha estat una de les màximes anotadores del Cadí amb 14 punts; i amb 16 punts Tinara Moore.

“Ha estat un partit difícil. Hem començat bé, després hem tingut pèrdues de pilotes, rebots, moltes segones opcions per al Pécs. I després, al segon quart i a la segona meitat, penso que hem començat a ser més verticals. Penso que hem tirat massa als primers vint minuts sense l’un a un. Penso que és important equilibrar el partit al post, a l’un a un i als tirs”.
55 a 71, un triomf que han dedicat a la lesionada Yurena Díaz. La base urgellenca serà intervinguda en els pròxims dies per la fractura al lligament anterior del genoll esquerre. Tot i la baixa de llarga durada, el club descarta ara per ara una nova incorporació.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU