El Consell Comarcal de Cerdanya aposta per mantenir la setmana dedicada a l'eliminació de la violència envers les dones, una proposta que ha impulsat enguany per primer cop, coincidint amb el 25 de novembre, que és el dia internacional dedicat a aquesta causa. Des de l'ens cerdà valoren positivament totes les activitats que es van programar al llarg de la setmana passada adreçades a tots els públics.

El balanç global de la proposta és positiu tot i que des del Consell Comarcal veuen necessari millorar-ne la difusió.

Recordem que coincidint amb el 25N, el Consell Comarcal va presentar la campanya “De nit 0.0, 0 agressors, 0 agressions’”, dissenyada amb la intenció d’eliminar tot tipus de violència de gènere en l’àmbit de l’oci nocturn. A partir d'ara, es buscarà l'adhesió dels ajuntaments i també dels empresaris.

Des de dilluns i fins divendres hi vam haver activitats a Puigcerdà, Bellver, Alp o Llívia, com ara cursos dirigits a professionals, tallers per als joves i grans, col·loquis o tallers d'autodefensa.

Parlen al vídeo: CRISTINA TABOADA, COORDINADORA SERVEIS SOCIALS CERDANYA - CRISTINA ROTELLÀ, VICEPRESIDENTA 2a CC CERDANYA - NEUS BARALDÉS, TÈCNICA JOVENTUT CC CERDANYA - GLÒRIA RIGOLA, TÈCNICA JOVENTUT CC CERDANYA