El govern de la Generalitat reactiva el projecte del túnel de Comiols, entre el Pallars Jussà i La Noguera. Actualment s’està realitzant la fase d’estudi d’alternatives, que es preveu que s’allargui prop de mig any. Isidre Gavin, secretari d’infraestructres i mobilitat, així ho ha explicat als responsables polítics del territori.

Es tracta d’un projecte llargament reivindicat conjuntament pel Pallars Jussà i el Pallars Sobirà. Des del govern es busca el màxim consens amb el territori i també es remarca que s’haurà de fer per fases.

Quim Torra, president de la Generalitat, es va comprometre la primavera passada amb els representants del territori a reprendre el projecte del túnel de Comiols i engegar els estudis previs necessaris per la seva execució. Fase on es troba actualment el projecte.

Parlen al vídeo: ISIDRE GAVIN, SECRETARI D’INFRAESTRUCTURES I MOBILITAT