El pavelló del poliesportiu de Bellver de Cerdanya acollirà del 6 al 8 de desembre la 27a Fira Pirineu Esport i Natura. Els visitants podran trobar una vintena d’estands, d’entitats i empreses d’activitats a l’aire lliure, i també l'espai dedicat al mercat d'ocasió, un dels atractius de la fira que sempre acostuma a generar molt interès- Es tracta de material de segona mà de tot tipus, com roba d'abric, esquís, botes o cascs, tant per a adults com per a infants.
Aquest dijous es podrà entrar el material per a vendre i diumenge s'haurà de recollir aquell que no s'hagi venut.
A més, també s'hi podrà trobar material nou de primeres marques, que cada any mostren més interès per ser-hi presents.
Els beneficis que s’obtenen de les vendes es destinen a finançar les activitats del club Esquí Bellver, com ara sortides o el programa d’esquí de l’escola Mare de Déu de Talló.
La Fira Esport i Natura de Bellver és una de les fires d’aquestes característiques més veteranes de Catalunya, on s’acostumen a superar els 6000 visitants en cada edició. La fira romandrà oberta de 10 del matí a 20h del vespre.