La Seu d'Urgell estrenarà en aquestes festes de Nadal 'El Rescat dels Minairons'. Una obra de teatre original i popular que s'emmiralla en les tradicionals representacions dels 'pastorets', amb una història nadalenca que té els 'minairons' com a protagonistes.

L'obra és una adaptació d'Agustí Franc del conte "El tió de la Freita" escrit per Albert Galindo. La iniciativa és de Pirineus Creatius i el resultat és un espectacle popular i participatiu.
El resultat és un espectacle popular i participatiu.

Un muntatge possible gràcies a la involucració de 150 persones, 70 dels quals actors i actrius.

A més, proposen als espectadors una activitat prèvia a la funció, un teatre immersiu.

L'espectacle es representarà al teatre la Salle els dies 21, 28 de desembre i 4 de gener a les 7 de la tarda, i el 29 de desembre a les 6 de la tarda. Els interessats ja poden comprar l'entrada anticipada.

Parlen al vídeo: JOEL PLA, DIRECTOR ARTÍSTIC DEL PROJECTE - JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D'URGELL - DASHA LAVRINIENKO, PRESIDENTA ASSOCIACIÓ JUVENIL PIRINEUS CREATIUS - JOEL PLA, DIRECTOR ARTÍSTIC DEL PROJECTE