Amb motiu del dia internacional de les persones amb discapacitat, ASPID ha organitzat una unes sessions de sensibilització a un total de cent alumnes de 5è i 6è de primària de tres centres educatius de La Seu d'Urgell.

Cada sessió ha estat formada per una introducció de les discapacitats, el testimoni d'una persona amb una discapacitat física, i 3 tallers de sensibilització. Aquestes dinàmiques han permès als infants de manera activa posar-se al lloc d'una persona amb una dificultat física i visual.

El desconeixement de la discapacitat fa que la societat tendeix a oferir ajuda de manera exagerada a les persones amb alguna dificultat. Per això, els organitzadors asseguren que activitats com aquesta són molt necessàries.

I seguiran treballant per la normalització de la discapacitat, on creuen que la base ha de ser l’empatia.

Parlen al vídeo: PATRÍCIA BUEDO, TÈCNICA DE SENSIBILITZACIÓ D'ASPID