El CG Puigcerdà ha assaltat aquest dissabte una pista que aquesta temporada encara no havia presenciat cap victòria visitant. Els ceretans han fet els deures a casa el Majadahonda, i ha guanyat per 1-4. Els grocs i negres han aprofitat dos minuts dolents del rival en el segon període per marcar 3 gols seguits que han pesat com una llosa a l'equip local.
El primer gol ha estat obra de Prokop, rematant una jugada en superioritat a pocs minuts de començar la segona part. Menys d’un minut després una recuperació en zona ofensiva deixava Muñoz davant del porter qui només podia fer un remat de revés, el rebot del qual aprofitava Morer per anotar el segon gol. El tercer ha arribat un minut després en un contraatac conduit per Leon Tona que Granell ha rematat sense oposició.
Amb aquest resultat clar s’arribava al tercer període. A minut i mig de començar, el Majadahonda ha escurçat distàncies aprofitant un puck rebutjat pel porter davant de la seva zona. Però el Puigcerdà ha aguantat amb fermesa i amb fortuna ha acabat sumant el quart gol, gràcies a Ivanov.
Amb la victòria, el Puigcerdà es manté 4t però empata amb els madrilenys, que encara són tercers, amb 13 punts. Per davant hi ha el Txuri Urdin i FC Barcelona amb 16 punts i el Jaca és cinquè amb 8 punts. Aquest cap de setmana els grocs i negres visitaran els aragonesos.
L'equip femení, per la seva banda, ha caigut a la pista del segon classificat, el Sumendi per 12 a 2. Els gols ceretans, aconseguits en el primer període els dos, han estat obra de Pareja i Bosch. La derrota no afecta a la posició en la classificació de les ceretanes. Segueixen cinquenes amb 12 punts.