Dura derrota del Cadí La Seu a casa contra el Gipuzkoa en un mal partit de les urgellenques.
Les basques han arrancat imposant-se al marcador, 5 a 23, però a menys de dos minuts per acabar el primer parcial, resposta de les locals a mà de Gustavsson. La reacció de les urgellenques ha continuat al segon temps, tot i que no ha estat fins al tercer quart on a la tornada dels vestidors han registrat un 7 – 0 . L'avantatge al marcador s'ha vist reduït a un punt (40 – 41). Amb atacs desaprofitats del Cadí, s'ha acabat el període amb més marge per a les visitants.
En l'últim quart, Wiese ha empatat el partit, i Moore ha avançat les urgellenques al marcador. El Cadí ha tingut una renda de 5 punts a 30 segons del final. Però els desajustos defensius i errors en el tir lliure han condemnat a les urgellenques. Ariel Edwards ha encaixat un triple en els últims instants col·locant el marcador final de 55 a 56.

Precisament Edwards ha estat la màxima anotadora de les basques amb dinou punts. I per al Cadí ha estat Tinara Moore amb catorze.
Una altra de les notes negatives del partit ha estat la lesió de la base Yurena Díaz. Les proves radiològiques descarten que pateixi una lesió òssia al genoll esquerre.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU