L’estació d’esquí de Boí Taüll se suma a les estacions pirinenques que ja han estrenat temporada. Ho va fer aquest dissabte 30 de novembre i amb molt bona satisfacció dels esquiadors que ja han volgut aprofitar la temporada de neu des del primer dia.

Boí Taüll és una estació molt familiar i el primer dia s’ha omplert de pares i mares amb infants encantats de fer el primer tast.

A més Boi Taüll va rebre just abans de començar la temporada una molt bona notícia. Esquiades.com ha adquirit finalment part del ressort del Pla de l’Ermita, i manté els 53 treballadors dels hotels i els apartaments. Concretament aquesta temporada gestionarà aproximadament el 50% de les places del ressort.

Parlen al vídeo: JAUME CANALS, ESQUIADOR - MARC FERNANDEZ, ESQUIADOR - ALAN FEBRER VILA, ESQUIADOR - GUIU HIDALGO FARRER, ESQUIADOR - POL HIDALGO FARRER, ESQUIADOR