L'equip sènior del CG Puigcerdà té aquest dissabte un partit complicat. Els ceretans viatjaran a Madrid per enfrontar-se a la pista del Majadahonda, on de moment aquesta temporada hi han caigut tots els equips visitants. Ara mateix, els madrilenys són tercers empatats a punts amb el segon classificat, mentre que el Puigcerdà és quart amb 10 punts.

Els de Cerdanya van perdre la primera volta per 2 a 1. El Majadahonda és un equip ordenat, jove i treballador. Combina el talent individual amb un gran treball en equip i sovint aconsegueix guanyar els partits gràcies a la seva actitud.

El Puigcerdà es desplaçarà amb algunes baixes per sanció i motius personals, però podrà formar 3
línies completes de jugadors disposats a donar-ho tot i emportar-se el punts en joc.

Per la seva banda, l'equip femení té un compromís tant o més complicat que el masculí. Dissabte rebrà el CD Sumendi, un dels equips punters de la categoria. Les de Vitòria són segones amb 15 punts i un partit menys, empatades amb les terceres. Les ceretanes, que en tenen 12, són cinquenes. En el debut en la competició, les groc i negres van visitar la pista del Sumendi, on van rebre 12 gols. Així, doncs, les ceretanes encaren el partit amb l’objectiu de guanyar experiència i fer-ho millor que en el debut.