El Cadí La Seu juga a casa aquest dissabte contra el Gipuzkoa, després de tres setmanes sense partits al Palau d'Esports. Les urgellenques han fet el primer entrenament aquest divendres a la tarda, després de la cita europea.

El tècnic del Cadí busca un joc madur per part de les seves jugadores, i això depèn d'aprendre dels errors que van encaminar a la derrota contra les hongareses.

Les urgellenques són cinquenes a la classificació amb un balanç de 6 victòries i tres derrotes empatades amb el València i La Laguna Tenerife. Per la seva part, el conjunt basc ha començat amb un balanç negatiu que l'ha situat en 12a posició, empatat amb el penúltim. Pel que necessiten guanyar per evitar la zona de descens.

El matx suposarà el retorn a la Seu de Merhryn Kraker, jugadora del Cadí les dues anteriors temporades.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU