El barri del Pont d'Arsèguel ha deixat d'abastir-se amb l'aigua del pou, després que l'Agència Catalana de Salut Pública hagi detectat anomalies en els resultats de l'última anàlisi. L'aigua del pou no és potable, pel que en un primer moment l'Ajuntament d'Arsèguel ha recomanat als veïns no beure o cuinar amb aquesta aigua. Finalment ha decidit tancar aquesta via de subministrament.

Amb aquest punt de captació d'aigua, el barri rebia entorn de uns 16.000litres d'aigua diaris. Ara l'Ajuntament estudia la manera de cobrir la quantitat d'aigua que requereix el barri.

Entre les opcions hi ha situar un altre dipòsit al principal punt de captació d'aigua . A més, el consistori ha sol•licitat una subvenció a l'Agència Catalana de l'Aigua per arreglar la captació situada al torrent de la fanella.

L'alcalde d'Arsèguel assegura que hi ha altres municipis de la comarca que estan afectats per la contaminació de les aigües dels pous.

Parlen al vídeo: TONI CASANOVAS, ALCALDE D’ARSÈGUEL