L’Alta Ribagorça ja té plenament operativa la senyalització del tram de camí de Sant Jaume que passa per la comarca. Es tracta de 99 indicadors i un plafó amb informació útil que està situat al municipi de Vilaller. De la via Aran-Pirineus que se senyalitza, uns 21 kilòmetres transcorren entre Senet i Vilaller i la idea és que sigui un reclam turístic més.

Amb la senyalització es vol que els pelegrins trobin ben senyalitzat tant el camí com els serveis que la comarca els ofereix.
L’itinerari a l’Alta Ribagorça va des del bosc de Conangles fins al límit entre el municipi de Vilaller i el de Montanui. I travessa el fons de la Vall de Barravés.
Es tracta d’una acció del Consell Comarcal amb col•laboració amb el Grup d’Acció Local Consorci Leader Pirineu Occidental per tal de promoure i dinamitzar la variant del Camí de Sant Jaume Aran-Pirineus en el marc del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020.

Parlen al vídeo: MARIA JOSÉ ERTA, PRESIDENTA C.C. ALTA RIBAGORÇA