Dins la setmana dedicada a l'eliminació de la violència de gènere, aquest dimecres ha tingut lloc a Alp i a Bellver un taller d'autodefensa, adreçat a totes aquelles persones que han volgut conèixer què han de fer davant d'una possible agressió. L'activitat ha tingut bona acollida, sobretot entre el públic femení.

Com hem dit, aquest taller forma part del programa d'activitats que el Consell Comarcal cerdà ha organitzat al llarg d'aquesta setmana, aprofitant que dilluns va ser el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. L'ens comarcal va creure oportú oferir aquest tipus de formacions, després de detectar una demanda creixent entre la població.

Després de fer-se a Bellver i a Alp, aquest dijous a les nou del matí el taller de defensa s'oferirà al poliesportiu de Puigcerdà. Aquesta activitat és gratuïta, com també ho són les que s'estan fent al llarg de la setmana pel mateix motiu: xerrades als avis, dinàmiques entre els joves o formacions per als professionals.

Parlen al vídeo: RAÚL MARTÍNEZ, PROFESSOR DE KARATE I DINAMITZADOR TALLER - CRISTINA TABOADA, COORDINADORA SERVEIS SOCIALS CERDANYA