Puigcerdà ja ho té tot a punt per a l'encesa de l'enllumenat nadalenc. Com de costum, l'ajuntament ha organitzat per aquest dissabte un seguit d'activitats on, a banda de descobrir com seran els llums que acompanyaran els vilatans i visitants durant les festes, també hi haurà un mercat artesanal amb productes locals, música i coca i xocolata per a tothom. Tot plegat per donar la benvinguda a les festes de Nadal.

Així doncs, a partir de les 6 de la tarda començaran les activitats. Les alumnes del Gimnàs Carme oferiran un espectacle de ball als peus del campanar. A les 7 es farà el compte enrere per prémer el polsador i il·luminar la vila. Des de l’ajuntament han avançat que enguany els colors seran els protagonistes.

Després de l'encesa de tota la il·luminació de la vila, tindrà lloc un castell de focs d’artifici al Campanar de Santa Maria amb la participació dels Dimonis de Puigcerdà.

Aquesta festa dóna el tret de sortida a la campanya de Nadal, una de les èpoques més importants per als comerciants de la vila.

Parlen al vídeo: MARTA RUFIANDIS, REGIDORA COMERÇ PUIGCERDÀ